Ouderkerk

Projectbesluit JOP Lageweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het projectbesluit JOP is vastgesteld. Het besluit ligt voor eenieder ter inzage met ingang van donderdag 11 juni 2009 (gedurende zes weken) tot en met 22 juli 2009.

Het projectbesluit JOP Lageweg voorziet in een enkele toevoeging van de aanduiding JOP in de groenbestemming in het vigerende bestemmingsplan ‘Lage Weg’ uit 1993. In afwijking van het voorgenomen besluit betreft het definitieve besluit een zogenaamde enkele JOP, één zeecontainer.

Afzonderlijk is recent het bestemmingsplan ‘Lage Weg’ in procedure gebracht.

Beroep tegen het besluit van burgemeester en wethouders staat open voor belanghebbenden gedurende de termijn van terinzagelegging, schriftelijk bij de rechtbank te Den Haag. Belanghebbenden moeten wel een zienswijze naar voren hebben gebracht, tenzij hen redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd, dan treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Het projectbesluit ligt ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42 te Ouderkerk aan den IJssel, tijdens kantooruren. Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Het plan is tevens te raadplegen op de website van de gemeente: www.ouderkerk.nl onder ‘bekendmakingen’.

10 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk.

Naar boven