stcrt-2009-8369-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Scharenburg 35’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Scharenburg 35’. Op het betreffende perceel wordt drinkwater gewonnen en is een drinkwaterpompstation van drinkwaterbedrijf Vitens gelegen. Het plan maakt plaatsing van een CO2-dosseerinstallatie ten behoeve van ontharding van het gewonnen drinkwater mogelijk. Daarnaast voorziet het plan in vervangende nieuwbouw van enkele bedrijfsgebouwen op het terrein. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Druten, sectie C, nummer 413, en gedeeltelijk Druten, sectie C, nummer 417.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 11 juni 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de balie van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. Het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente (www.druten.nl → nieuws → de gemeente in de Waalkanter → ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening Scharenburg 35’).

Gedurende deze termijn kan eenieder zijn/haar gemotiveerde zienswijze over het betreffende ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad (postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw S. Bindels op doorkiesnummer (0487) 580141. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Naar boven