stcrt-2009-8341-001.png  Bestemmingsplan Buitengebied

Van 11 juni tot en met 22 juli 2009 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Buitengebied voor een ieder ter inzage. Dit bestemmingsplan omvat het hele buitengebied van de gemeente Bedum.

In 2007 heeft inspraak op het voorontwerpplan plaatsgevonden, de resultaten van deze inspraak zijn in het ontwerpbestemmingsplan verwerkt. Daarnaast heeft ook het overleg met diverse overheidsinstanties tot wijzigingen ten opzichte van het voorontwerp geleid, verder zijn recente wetswijzigingen en beleidswijzigingen doorgevoerd en is het ontwerp aangepast aan de wettelijke standaard voor digitale bestemmingsplannen.

Inzage in het ontwerpbestemmingsplan is mogelijk in het gemeentehuis, Schoolstraat 1 te Bedum, bij de afdeling VROM. Het ontwerp kan ook worden ingezien in de openbare bibliotheken in Bedum (Kapelstraat 11) en Zuidwolde (Van Berumstraat 2b). Daarnaast kan het plan worden ingezien via onze website, www.bedum.nl (zie nieuwsbericht rechtsboven op de homepage).

Tijdens de inzageperiode kan een ieder een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad van de gemeente Bedum, Postbus 38, 9780 AA Bedum.

Desgewenst kunt u mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u binnen genoemde termijn een afspraak maken met mevrouw J.M. Peppelenbos of de heer H.P. Paap, tel. 050-3018911.

Bedum, 10 juni 2009

Naar boven