Neder-Betuwe

Goedkeuring correctieve herziening 'Opheusden, bedrijventerrein Tolsestraat'

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Gelderland bij besluit van 25 mei 2009, nr. 2009-007611, goedkeuring hebben verleend aan het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 maart 2009 vastgestelde 'Opheusden, bedrijventerrein Tolsestraat' (correctieve herziening).

Het betreft hier een correctieve herziening naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 1 augustus 2007, waarbij goedkeuring is onthouden aan het plandeel met de bestemming ‘Bedrijven’ met de nadere aanduiding ‘paardenbak’. Voor dit plandeel is de reguliere bestemming ‘Bedrijven’ zonder nadere aanduiding opgenomen.

Inzage: 11 juni t/m 22 juli 2009.

Beroep instellen: aangezien bij Gedeputeerde Staten geen bedenkingen tegen het vastgestelde bestemmingsplan zijn kenbaar gemaakt, kunnen slechts belanghebbenden, die aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, gedurende de termijn van de terinzagelegging tegen het besluit tot goedkeuring beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe.

Naar boven