stcrt-2009-8302-001.png Bestemmingsplan ‘1e herziening bestemmingsplan Molenstraat e.o.’ goedgekeurd

Bekendmaking op grond van artikel 28, lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 19 mei 2009 hebben besloten het bestemmingsplan ‘1e herziening bestemmingsplan Molenstraat e.o.’ goed te keuren.

Gedeputeerde Staten hebben besloten:

  • A. de tegen het bestemmingsplan ‘1e herziening bestemmingsplan Molenstraat e.o.’ ingebrachte bedenkingen niet ontvankelijk te verklaren.

  • B. goedkeuring te verlenen aan dit bestemmingsplan.

Het besluit van Gedeputeerde Staten, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 juni tot en met 22 juli 2009 (beroepstermijn) voor iedereen ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum (Secr. Van Rooijstraat 1 in Vught, 9.00–12.30 uur).

Daarnaast liggen voornoemde stukken ter inzage in de openbare bibliotheek aan de Dorpsstraat 28 in Vught. Deze documenten zijn ook in te zien via de website van de gemeente Vught.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten een beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Deze beroepsmogelijkheid komt uitsluitend toe:

  • aan hen die zich op grond van artikel 27, eerste of tweede lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten hebben gewend;

  • aan belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Bovendien kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Vught, 10 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Vught,

de secretaris,

C. M. de Graaf.

De burgemeester,

R.J. van de Mortel.

Naar boven