stcrt-2009-8275-001.png Goedkeuring bestemmingsplan Blankenham, Blokzijlerdijk

Gedeputeerde Staten (GS) van Overijssel hebben op 31 maart 2009 het bestemmingsplan ‘Uiterdijken en landschap langs de voormalige Zuiderzee, wijzigingsplan Blokzijlerdijk, Blankenham’ goedgekeurd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de verplaatsing van een melkveehouderij naar een nieuwe locatie ten noorden van Blokzijlerdijk 3 te Blankenham.

De stukken liggen ter inzage van 10 juni 2009 t/m 21 juli 2009 in het gemeentehuis, Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden). Belanghebbenden kunnen tegen dit goedkeuringsbesluit met ingang van 10 juni 2009 gedurende zes weken beroep instellen wanneer:

  • men tijdig bedenkingen bij GS heeft ingediend tegen het vastgestelde plan;

  • men als belanghebbende aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Het beroepschrift richt u aan de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treedt in werking op 22 juli 2009, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State. Nadat de goedkeuring onherroepelijk is geworden, ligt het bestemmingsplan opnieuw ter inzage in het gemeentehuis in Steenwijk (tijdens openingstijden).

Naar boven