stcrt-2009-8272-001.png Ontwerpbestemmingsplan Gemeentehuis Nunspeet

Met ingang van donderdag 11 juni 2009, ligt in de infohoek in de hal van het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Gemeentehuis Nunspeet. Het plangebied is gelegen tussen de Ds. Huetlaan, de Marktstraat, de Dorpsstraat en de Ds. Martinuslaan in Nunspeet. Genoemd bestemmingsplan beoogt te voorzien in een gewenste uitbreiding van het gemeentehuis aan de zuidelijke en noordwestelijke zijde van het gebouw (hogere bouwhoogten, vergroting van het bouwvlak en verhoging van het bebouwingspercentage) en de plaatsing van lichtmasten met een hoogte van 11,5 meter op de parkeerplaats voor het gemeentehuis.

Op woensdag 1 juli 2009 wordt om 19.30 uur in het gemeentehuis aan de Markt 1 in Nunspeet een informatieavond gehouden. Tijdens deze avond zal het plan worden toegelicht en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de heer A.M. Kleine Staarman van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling doorkiesnummer (0341) 25 94 22.

Nunspeet, 9 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Nunspeet.

Naar boven