stcrt-2009-8265-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan Buitengebied, ten behoeve van het perceel wijzigen van de omvang van het bouwperceel Blokland 95 te Montfoort

Burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Utrecht op 12 mei 2009 het besluit van de gemeente van 28 april 2009 tot vaststelling van de wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ hebben goedgekeurd. De goedkeuring heeft betrekking op het wijzigen van de omvang van het bouwperceel Blokland 95 te Montfoort.

Het besluit tot goedkeuring en het wijzigingsplan liggen met ingang van 11 juni 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Montfoort, Kasteelplein 5 te Montfoort. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep tegen het besluit van GS instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als echter binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven