stcrt-2009-8242-001.png Goedgekeurd bestemmingsplan ‘St Isidorushoeve 2003 herziening ex. artikel 30 WRO’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken bekend:

Goedgekeurd bestemmingsplan ‘St Isidorushoeve 2003 herziening ex. artikel 30 WRO’

Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben bij besluit van 20 mei 2009 het bestemmingsplan ‘St Isidorushoeve 2003 herziening ex. artikel 30 WRO’ goedgekeurd. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de volgende delen van de bebouwde kom van St Isidorushoeve:

  • Het bedrijventerrein dat omsloten is door de Hazenmolenweg, de Goorsestraat en de Rietmolenweg, met uitzondering van de woonpercelen op de hoek Hazenmolenweg en Goorsestraat.

  • Het groenperceel op de hoek van de Goorsestraat en de Rietmolenweg.

  • Een woonperceel aan de Beckummerweg.

  • Twee woonpercelen aan de Beckummerweg 10 en 12.

  • Een strook grond voor een paardenhouderij aan de Beckummerweg, behorende bij Beckummerweg 10.

Ter inzage

Het goedgekeurde bestemmingsplan ligt met ingang van 11 juni 2009 tot en met 22 juli 2009 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentekantoor aan de Markt 3. Het gemeentekantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Tijdens de terinzage termijn kunnen belanghebbenden reageren. U kunt schriftelijk beroep instellen tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingebracht.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Haaksbergen, 10 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

K.B. Loohuis,

I.C. Seuters-Koopman,

secretaris.

Naar boven