Castricum

Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wro Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitgeesterweg 8 en 10 Limmen’

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat zienswijzen kunnen worden ingediend op het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitgeesterweg 8 en 10 te Limmen’.

Ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitgeesterweg 8 en 10 te Limmen’ vanaf 11 juni 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het gemeentehuis, afdeling Dienstverlening aan de Zonnedauw 4 te Limmen, gedurende de openingstijden van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 16.00 uur, op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Vanaf 11 juni 2009 kunt u het ontwerpbestemmingsplan tevens vinden op de website van de gemeente Castricum: www.castricum.nl.

Het bestemmingsplan betreft het oprichten van een nieuwe woning met aanbouw en de sloop van twee woningen met bijbehorende opstallen op het perceel Uitgeesterweg 8 en 10 te Limmen.

Gedurende bovengenoemde periode kan iedereen een zienswijze naar voren brengen. Zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum, postbus 1301, 1900 BH Castricum. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan Uitgeesterweg 8 en 10 te Limmen’.

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. Hoeben, telefoonnummer (0251) 661155.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijze geldt dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben.

Castricum, 10 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven