stcrt-2009-8229-001.png Bestemmingsplan Velp-Noord, 2e herziening, locatie Bosweg 4 + Dennenweg 1

Burgemeester en Wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Velp-Noord, 2e herziening, locatie Bosweg 4 + Dennenweg 1’ op 26 mei 2009 ongewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad.

Het plan voorziet in het gebruik als woon/werkpand.

Ter inzage

Het plan ligt met de bijbehorende stukken van 11 juni tot en met 22 juli 2009 ter inzage in het Gemeentehuis bij het Publieksbureau te De Steeg en in het servicecentrum Velp aan Den Heuvel 32. U kunt het plan met de bijbehorende stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.rheden.nl).

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 23 juli 2009, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

De Steeg, 10 juni 2009

Naar boven