stcrt-2009-8195-001.png Voorbereidingsbesluit Rondweg Enter

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wierden brengen ter algemene kennis dat de gemeenteraad van Wierden in zijn vergadering van 12 mei 2009 heeft verklaard dat een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied aan de Rondweg te Enter waarvoor in september 2007 een toekomstvisie is vastgesteld (ten noorden van Rijksweg A1/tussen het bestaande industrieterrein en het plangebied voor het nieuwe bedrijventerrein Enter-Rijssen). Een en ander overeenkomstig de kaart behorende bij dit besluit.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 11 juni 2009. De stukken die hierop betrekking hebben liggen ter inzage bij het Loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis.

Met ingang van 11 juni 2009 kunnen belanghebbenden gedurende zes weken tegen het besluit bezwaren indienen. Bij voorkeur doet u dat schriftelijk (aan de gemeenteraad van Wierden, postbus 43, 7640 AA Wierden) of per e-mail. In dit laatste geval moet u gebruik maken van een speciaal formulier dat u kunt vinden op onze website www.wierden.nl. Het formulier heeft de naam ‘Bezwaar maken’.

Naar boven