stcrt-2009-8188-001.png Goedkeuring bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken ingevolge artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland de volgende bestemmingsplannen (gedeeltelijk) hebben goedgekeurd:

Landelijk Gebied 2008

Dit plan omvat in grote lijnen het landelijk gebied van de voormalige gemeente Wester-Koggenland. Goedkeuring is onthouden aan een perceel langs de Jaagweg (locatie benzinepomp); voor het overige is het plan goedgekeurd.

Komplan 2008

Dit plan omvat de kernen van de voormalige gemeente West-Koggenland en is in zijn geheel goedgekeurd.

De goedkeuringsbesluiten van Gedeputeerde Staten, de bestemmingsplannen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 juni 2009 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn gedurende de openingsuren.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan tegen de besluiten van Gedeputeerde Staten een beroepschrift worden ingediend door degenen die bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten en door de belanghebbende, die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig bedenkingen in te dienen. Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De goedkeuringsbesluiten treden met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken in werking, tenzij binnen die termijn een verzoek tot voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

De Goorn, 17 juni 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland.

Naar boven