stcrt-2009-8169-001.png Voornemen verlenen projectbesluit ex artikel 3.10 Wro en bouwvergunning ten behoeve van opwaardering sportcomplex SVN

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat een bouwaanvraag is ingediend, welke aanvraag tevens een verzoek is tot het nemen van een projectbesluit, door Gemeente Landgraaf, ten behoeve van de opwaardering van het sportcomplex van SVN, welke locatie plaatselijk bekend is Heigank 109a te Landgraaf en kadastraal bekend als Gemeente Nieuwenhagen, sectie B, nummers 6793 en 7064 (gedeeltelijk).

Het voornemen bestaat om met toepassing van 3.10 en 3.11 Wet ruimtelijke ordening, een aan een bestemmingsplan voorafgaand projectbesluit te nemen, van het vigerende bestemmingsplan 'Nieuwenhagen Zuid', en om een bouwvergunning te verlenen voor het oprichten van een blokkenwand, ballenvangers, verlichtingsmasten en herstel van de afrastering.

Het ontwerp van het te nemen projectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken (waaronder de ruimtelijke onderbouwing) liggen met ingang van 11 juni 2009 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in de Gemeentewinkel, balie Grondgebied, Raadhuisplein 1 te Landgraaf en zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website, www.landgraaf.nl, onder bekendmakingen. Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Gelieve in de zienswijze vermelden waartegen de zienswijze gericht is. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de bovengenoemde termijn kenbaar gemaakt worden bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling te bereiken op tel: 045-5695239.

Naar boven