stcrt-2009-8168-001.png Projectbesluit vrije kavels RKONS

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat op 2 juni jl. is besloten om, op verzoek van Bouwontwikkeling Jongen B.V., een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening te nemen teneinde de bebouwing van een tiental vrije kavels met vrijstaande woningen mogelijk te maken in het woningbouwproject ‘RKONS’. De locatie is plaatselijk bekend als het laag gelegen noordelijke terrein van de voormalige voetvalvereniging 'RKONS (Willem-II-laan te Landgraaf) en kadastraal bekend als gemeente Schaesberg, sectie E, nummer 1885 (gedeeltelijk).

De stukken kunnen met ingang van de dag na de datum van deze publicatie worden ingezien bij de balie Grondgebied van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 alhier, gedurende de openingstijden. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen op www.landgraaf.nl. Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Bent u belanghebbende én heeft u tegen het ontwerpbesluit zienswijzen ingediend, dan kunt u binnen zes weken na de dag waarop dit projectbesluit bekend is gemaakt, schriftelijk beroep aantekenen bij de Rechtbank te Maastricht, sector bestuursrecht, Postbus 1988 te 6201 BZ Maastricht. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten: naam en adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Zo mogelijk dient een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt, te worden bijgevoegd. Tevens kan de indiener van het beroepschrift bij de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven