stcrt-2009-8167-001.png Ontwerpwijzigingsplan ‘Daniël de Brouwerstraat 24, Boekel’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend, gelet op artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud, c.q. artikel 3.6, lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening (nieuw)), dat met ingang van donderdag 11 juni 2009 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2005, wijziging ex artikel 11 WRO, Daniël de Brouwerstraat 24, Boekel’ tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis.

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op de splitsing van de boerderijwoning aan de Daniël de Brouwerstraat 24 te Boekel (Huize Padua) in twee burgerwoningen met bijhorende bijgebouwen. Artikel 18, lid 4.1 van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2005’ maakt het mogelijk een dergelijke woningsplitsing toe te staan onder voorwaarden. Het beoogde planologische regime betreft twee percelen met de bestemming ‘wonen’.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling diens zienswijze omtrent dit wijzigingsplan kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen de heer Arthur Hermans, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening.

Het wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.boekel.nl. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Boekel, postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 12 mei 2009

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven