stcrt-2009-8150-001.png Deels goedgekeurd bestemmingsplan Voorstad-Centrum

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 11 juni 2009 tot en met 22 juli 2009 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81) en bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) ter inzage ligt:

  • het besluit van Gedeputeerde Staten van Overijssel d.d. 21 april 2009, nr 2009/0057934, over de goedkeuring van het bestemmingsplan Voorstad-Centrum.

Het plangebied van het bestemmingsplan Voorstad-Centrum wordt globaal begrensd door de Ceintuurbaan, de Brinkgreverweg, de Diepenveenseweg en de spoorlijn Deventer-Zwolle. De Driebergenbuurt en het Rode Dorp zijn buiten dit bestemmingsplan gehouden.

Het voorliggende bestemmingsplan is 17 december 2008 door de gemeenteraad vastgesteld en vervolgens verzonden aan Gedeputeerde Staten van de Provincie Overijssel. Binnen de gestelde termijn is een bedenking ingediend. Gedeputeerde Staten heeft de bedenking deels gegrond en deels ongegrond verklaard. Goedkeuring is onthouden aan de wijzigingsbevoegdheid voor de locatie Diepenveenseweg 72–74 te Deventer. Voor het overige is het bestemmingsplan Voorstad-Centrum goedgekeurd.

U kunt het plan ook inzien op de website: www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig bedenkingen tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven