stcrt-2009-8136-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Noord Herziening Buitengebied ASV 57’

In de raadsvergadering van d.d. 26 mei 2009 is het bestemmingsplan ‘Noord Herziening Buitengebied ASV 57’ ongewijzigd vastgesteld. De percelen zijn gelegen ten oosten van Aadorp en ten noorden van het bedrijventerrein Turfkade. Middels deze herziening van het bestemmingsplan wordt voorzien in de mogelijkheid om lichtmasten tot een hoogte van maximaal 16 meter te plaatsen.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage (derhalve tot en met 21 juli 2009) bij de afdeling publiekszaken. Het bestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via www.almelo.nl/bestemmingsplannen.

Er zijn geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar gemaakt. Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Raad van State, sector bestuursrecht, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven