stcrt-2009-8133-001.png Vastgesteld herziening voorschriften bestemmingsplan Dorp 2002

Burgemeester en wethouders van Renswoude maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de herziening van het bestemmingsplan ‘Dorp 2002’ is vastgesteld in de raadsvergadering van 26 mei 2009. Deze herziening is ongewijzigd vastgesteld.

De herziening betreft uitsluitend het opnemen van een binnenplanse vrijstellingsmogelijkheid voor het bouwen op minder dan 3 meter uit de zijdelingse perceelsgrens.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 9 juni 2009 gedurende zes weken, derhalve tot 21 juli 2009, ter inzage in het gemeentehuis van Renswoude.

Op grond van artikel 8.2, lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening kan een belanghebbende binnen deze termijn tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn voorzien van naam en adres van de indiener, handtekening, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijze als bedoeld in artikel 3.15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren te hebben gebracht.

Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Renswoude, 8 juni 2009

College van burgemeester en wethouders van Renswoude,

de secretaris,

H.W. Lehmann.

De burgemeester,

K.F.H. Schorer.

Naar boven