stcrt-2009-8116-001.png Ontwerp partiële herziening Daarle-West

Bij het loket bouwen en milieu in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal ligt vanaf 6 juni 2009 gedurende zes weken het ontwerp van de partiële herziening ‘Daarle-West’ te Daarle ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213. Voorts is het ontwerp van de partiële herziening eveneens in te zien via de gemeentelijke website www.hellendoorn.nl (via: ga snel naar/plannen en projecten/bestemmingsplannen/bestemmingsplannen en besluiten in procedure).

De partiële herziening heeft betrekking op een gedeelte van het woningbouwgebied ‘Daarle West’. Het betreft een plan om de gefaseerde uitvoering van woningbouw in Daarle West te continueren. Met dit plan wordt de bouw mogelijk gemaakt van zes aaneen te bouwen huurwoningen en vier in ‘Collectief particulier opdrachtgeverschap’(CPO) te realiseren rijenwoningen.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven