stcrt-2009-8072-001.png Bestemmingsplan Bredevoort, Bekendijk en het Bestemmingsplan Beggelderdijk 2008 (twee woningen)

  • I. De gemeenteraad heeft op 26 mei 2009 het bestemmingsplan Bredevoort Bekendijk gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan omvat het gebied tussen de Boven Slinge, Bekendijk Misterstraat en Roelvinkstraat te Bredevoort.

    De inhoud van het bestemmingsplan is tweeledig, te weten:

    het westelijke deel van het plangebied, waarbij de feitelijke situatie wordt voorzien van een actuele bestemmingregeling en waarbij de eventuele ontwikkelingsmogelijkheden worden aangegeven;

    het oostelijke gedeelte van het plangebied waarbij de bedrijfsbestemming wordt gewijzigd ten behoeve van grondgebonden woningbouw.

  • II. De gemeenteraad heeft op 26 mei 2009 het bestemmingsplan Beggelderdijk 2008 (twee woningen) ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan omvat het gebied aan de Beggelderdijk tussen de woningen nummer 43 en 47.

Ter inzage/beroep

De besluiten van de gemeenteraad met bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 12 juni 2009 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, locatie Nassaustraat 5 in Aalten. De plannen zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website (www.aalten.nl).

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging, beroep instellen tegen het raadsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht, alsmede de gronden van het beroep.

Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij in het kader van deze procedure geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Inwerkingtreding bestemmingsplannen

Het raadsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij binnen die termijn (in samenhang met ingesteld beroep) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO, tel. 0543-493151/159.

Naar boven