stcrt-2009-8064-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan Zuidwest, deelgebied 2 (Buitenhof/Kerkpolder)

De gemeenteraad van Delft heeft op 10 juli 2008 het bestemmingsplan Zuidwest, deelgebied 2 (Buitenhof/Kerkpolder) vastgesteld. Het plangebied omvat de wijk Buitenhof en het recreatiegebied Kerkpolder. De grens van het plangebied wordt in het noorden gevormd door de Reinier de Graafweg/ Westlandseweg, in het oosten door de Provincialeweg, in het zuiden door de Kruithuisweg (N740) en in het westen door de Rijksweg A4 en de gemeentegrens.

Het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland heeft bij besluit van 24 februari 2009 het bestemmingsplan gedeeltelijk goedgekeurd. Tegen het goedkeuringsbesluit is geen beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan op 14 mei 2009 onherroepelijk is geworden. Hierdoor is bezwaar maken niet meer mogelijk.

Wanneer en waar kunt het bestemmingsplan inzien?

Iedereen kan het bestemmingsplan inzien in de publicatiemap besluiten van het gemeentebestuur bij de publieksbalie aan de Phoenixstraat 16. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.gemeentedelft.info onder het kopje 'Bouwen' (klik door naar 'Ruimtelijke Ordening').

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksbalie via telefoonnummer 14015 of via www.gemeentedelft.info.

Naar boven