stcrt-2009-8062-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan TU-Noord (De noordelijke Wippolder)

De gemeenteraad van Delft heeft op 19 april 2007 het bestemmingsplan TU-Noord (De noordelijke Wippolder) vastgesteld. Het plangebied ligt ten zuiden van de binnenstad van Delft. De grens van het plangebied wordt in het noorden gevormd door het Rijn-Schiekanaal en de Oostpoortweg, in het oosten door de A13, in het zuiden door het Abtswoudsepad, de Jaffalaan, de Christiaan Huygensweg en de sloot ten zuiden van de Professor Evertslaan en in het westen door de Schie.

Het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland heeft bij besluit van 18 december 2007 het bestemmingsplan (gedeeltelijk) goedgekeurd. Tegen het goedkeuringsbesluit is beroep ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Deze heeft op 20 mei 2009 het beroep gedeeltelijk gegrond verklaard, waardoor het bestemmingsplan op 21 mei 2009 (gedeeltelijk) onherroepelijk is geworden. Hierdoor is bezwaar maken niet meer mogelijk.

Wanneer en waar kunt het bestemmingsplan inzien?

Iedereen kan het bestemmingsplan en de uitspraak van de Raad van State inzien in de publicatiemap besluiten van het gemeentebestuur bij de publieksbalie aan de Phoenixstraat 16. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.gemeentedelft.info onder het kopje 'Bouwen' (klik door naar 'Ruimtelijke Ordening').

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksbalie via telefoonnummer 14015 of via www.gemeentedelft.info.

Naar boven