stcrt-2009-8054-001.png Uitwerkingsplan Vogelenzang Oost

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 25 mei 2009 het Uitwerkingsplan Vogelenzang Oost van het bestemmingsplan Vogelenzang Oost 1976 hebben goedgekeurd.

Het plan omvat het terrein gelegen ten zuiden van de Bekslaan 36, 38 en 40 te Vogelenzang.

Met ingang van 4 juni 2009 liggen het besluit van Gedeputeerde Staten en het uitwerkingsplan gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen dit besluit tot goedkeuring beroep ingesteld worden door belanghebbenden.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt telefonisch een folder aanvragen over de beroepsprocedure via het telefoonnummer van Postbus 51 (0800-8051) of via de internetsite www.postbus51.nl Ook kunt u voor meer informatie de internetsite van de Raad van State bezoeken via www.raadvanstate.nl

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt, voordat op het verzoek is beslist.

Overveen, 4 juni 2009

De burgemeester voornoemd,

M.J. (Mea) van Ravesteyn-Kramer.

Naar boven