stcrt-2009-8002-001.png Bekendmaking hernieuwde tervisielegging ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening N617

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening van 5 juni tot en met 16 juli 2009 ter visie ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘reconstructie provinciale weg N617, deel Sint-Michielsgestel’.

De aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is het besluit van gedeputeerde staten van Noord-Brabant een reconstructie uit te voeren op de weg N617 tussen ’s-Hertogenbosch en Schijndel. De directe aanleiding voor deze reconstructie betreft de noodzaak van een duurzaam veilige inrichting van het traject, het opheffen van onveilige oversteken en het realiseren van een primaire fietsverbinding vanuit Schijndel richting ’s-Hertogenbosch.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage op het gemeentehuis bij de balie Vergunningen en Handhaving, Meanderplein 1 te Sint-Michielsgestel, op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur.

Tevens kunt u het plan langs elektronische weg inzien op de website van de gemeente www.sint-michielsgestel.nl via de button ‘Gestel in kaart en beeld’ rechts op de homepage.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA te Sint-Michielsgestel. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. van Gorp van de afdeling ontwikkeling, telefoonnummer 073-5531172.

Sint-Michielsgestel, 4 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

de secretaris,

A.H.P.G. van de Kerkhof.

De burgemeester,

J.C.M. Pommer.

Naar boven