stcrt-2009-7998-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ (met betrekking tot Linieweg 7 in Zuidwolde)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat door het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe goedkeuring is verleend aan de wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’. Door middel van deze wijziging is een fout bij de totstandkoming van de plankaart van het bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ hersteld. Het betreft een onjuiste maatvoering van het reeds door Gedeputeerde Staten van Drenthe op 15 oktober 2002 goedgekeurde uitbreiding van het bouwblok op het perceel Linieweg 7 in Zuidwolde.

Het goedkeuringsbesluit, de bestemmingsplanwijziging en het betreffende bestemmingsplan liggen vanaf 4 juni 2009 zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Tegen het goedkeuringsbesluit kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na de afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zuidwolde, 4 juni 2009

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven