stcrt-2009-7992-001.png Na openbare voorbereiding vastgestelde besluiten, vrijstelling of ontheffing van het bestemmingsplan gemeente Voorschoten

Projectbesluit met bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten hebben een projectbesluit genomen en bouwvergunning verleend voor:

  • Het plaatsen van een geluidsscherm langs het spoor ten hoogte van het Burgemeester van der Hoevenpark in Voorschoten.

De besluiten met bijbehorende stukken liggen van vrijdag 4 juli 2009 tot en met vrijdag 17 juli 2009 ter inzage in het informatiecentrum in het gemeentehuis, Leidseweg 25 in Voorschoten. Inzage is mogelijk dagelijks van 8.30 tot 12.30 uur of op afspraak. U kunt hiervoor bellen naar 071-5600600.

U kunt de projectbesluiten en de bijbehorende stukken raadplegen ook inzien op www.voorschoten.nl/actueel/bekendmakingen/projectbesluiten

Tijdens de terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep instellen op de Rechtbank 's-Gravenhage (Sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag). Dit met uitzondering van wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbesluit. Het beroep heeft pas effect na de uitspraak van de rechtbank. De Voorzieningenrechter van de rechtbank kan een voorlopige voorziening treffen als de uitspraak niet kan worden afgewacht. Wie op tijd beroep heeft ingesteld, kan daartoe een verzoek indienen.

Naar boven