Liesveld

Ontwerpbestemmingsplan De Limonadefabriek

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van vrijdag 5 juni 2009 gedurende zes weken, het ontwerp van het bestemmingsplan ‘De Limonadefabriek’ ter inzage zal liggen.

In de jachthaven van Streefkerk is het (drijvende) restaurant 'De Limonadefabriek' gevestigd. De eigenaren hebben de wens om het restaurant uit breiden. Het huidige restaurant biedt hiertoe onvoldoende mogelijkheden. Hierdoor is het plan opgevat om het huidige restaurant te vervangen door een groter (drijvend) restaurant. In de nieuwe opzet zullen tevens een bedrijfswoning en gastenverblijven worden toegevoegd. Mede als gevolg van deze uitbreiding dient de parkeergelegenheid in de jachthaven te worden uitgebreid. Het nu voorliggende bestemmingsplan beoogt deze ontwikkelingen juridisch mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage op het gemeentehuis aan de Voorstraat 88 te Groot-Ammers. Het gemeentehuis is in de regel op maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 12.30, op maandag ook van 17.00 tot en met 20.00 en woensdag ook van 13.30 tot en met 16.30. Het bestemmingsplan is ook te zien op http://www.liesveld.nl/.

Binnen de termijn dat het bestemmingsplan ter inzage ligt kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad. De schriftelijke zienswijzen worden gericht aan de gemeenteraad van Liesveld, postbus 1, 2964 ZG te Groot-Ammers. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u contact opnemen met de heer J. de Bus (tel. 0184 668668) van het team Vergunningen en Handhaving voor het maken van een afspraak.

Groot-Ammers, 4 juni 2009

Naar boven