stcrt-2009-7894-001.png Ontwerpprojectbesluit Overtuinen

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken bekend dat zij het ontwerpprojectbesluit Overtuinen overeenkomstig afdeling 3.4 Awb en artikel 3.11 Wro ter inzage leggen.

Het ontwerpprojectbesluit biedt een planologische regeling voor de bouw van appartementen, winkel- en parkeervoorzieningen op de locatie Overtuinen. Deze locatie ligt ter hoogte van de hoek van de burgemeester Kruizingalaan en de Wilhelminalaan in het dorp Zuidhorn.

U kunt het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken met ingang van 4 juni 2009 gedurende zes weken inzien bij de Algemene Servicebalie in het gemeentehuis. Mocht u het ontwerpbesluit op maandagavond willen inzien, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 50 87 84. Daarnaast kunt u de stukken raadplegen via www.zuidhorn.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbesluit kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Wanneer u mondeling een zienswijze wilt indienen, dient u een afspraak te maken met de afdeling Ruimte en Welzijn.

Op grond van artikel 3:11, lid 2 van de Awb worden de economische verkenningen die aan de basis staan van de conclusie dat het project economisch uitvoerbaar is, niet ter inzage gelegd.

Naar boven