stcrt-2009-7885-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Aan Veertien’

Op 19 mei 2009 heeft het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Limburg besloten het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Aan Veertien’ geheel goed te keuren. Het betreft de actualisering van het verouderde bestemmingsplan uit 1984.

Het besluit van het college van GS ligt, samen met het goedgekeurde bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Aan Veertien’ met bijbehorende voorschriften en toelichting met ingang van 5 juni 2009 tot en met 16 juli 2009 ter inzage bij de centrale klantenbalie van het gemeentehuis. U kunt het plan tijdens de openingsuren en op afspraak inzien.

Gedurende bovenvermelde termijn kan schriftelijk beroep worden ingesteld tegen het besluit van het college van GS bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroep kan worden ingesteld:

  • door degene die tijdig bedenkingen heeft ingediend tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij het college van GS

  • door een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig bij het college van GS bedenkingen in te dienen.

Het besluit van het college van GS treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Houtappels (tel. 0495-677258).

Naar boven