Geldrop-Mierlo

Onherroepelijk uitwerkingsplan Luchen 2e fase

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat het bij besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 10 februari 2009 goedgekeurde uitwerkingsplan Luchen 2e fase onherroepelijk is geworden.

Het plan Luchen heeft betrekking op een gebied ten noordwesten van de kern Mierlo. Dit plan omvat in totaal de realisatie van ongeveer 750 woningen, 2 hectare bedrijventerrein, water- en groenvoorzieningen, maatschappelijke functies en een woonwagenlocatie. Het plan wordt in fasen ontwikkeld op basis van zogenoemde uitwerkingsplannen.

Het uitwerkingsplan Luchen 2e fase omvat de bouw van ongeveer 270 woningen en een woonzorgcomplex. Fase 2 wordt begrensd door de wegen Luchen, Luchenseheide en de Burgemeester Termeerstraat en het Eindhovens Kanaal. Aan de westzijde vormen perceelsgrenzen de begrenzing van het gebied.

Het onherroepelijke uitwerkingsplan Luchen 2e fase ligt voor eenieder ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, kantoor Hofstraat 4 (openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur). Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Stefan van Bogget van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 60. Ook voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Stefan van Bogget.

Geldrop-Mierlo, 2 juni 2009

Burgemeester en wethouders,

de secretaris,

J.H.M. van Vlerken.

De burgemeester,

M.J.D. Donders-De Leest.

Naar boven