stcrt-2009-7872-001.png Vastgesteld projectbesluit ‘Lindenpad 12 tot en met 24b en Teijssenstraat 23 tot en met 57 te Deest’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op 26 mei 2009 het projectbesluit ‘Lindenpad 12 tot en met 24b en Teijssenstraat 23 tot en met 57 te Deest’ is vastgesteld en bouwvergunning is verleend. Het gaat om het oprichten van 34 woningen (appartementen) met bijbehorende voorzieningen, verdeeld over twee gebouwen, aan het Lindenpad te Deest, op de percelen kadastraal bekend gemeente Afferden, sectie B, nummers 1492, 1947, 1914, 1915, 1301 en 1625. De verouderde seniorenwoningen op deze locatie, evenals een oud schoolgebouw, zijn inmiddels gesloopt.

Het vastgestelde projectbesluit en de bouwvergunning liggen vanaf donderdag 4 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur. Het besluit met de daarbij behorende stukken kan via de website worden geraadpleegd: www.druten.nl → ‘nieuws’ → ‘de gemeente in de Waalkanter’.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die in de voorprocedure tijdig hun zienswijze hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank in Arnhem, sector Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. De termijn van zes weken voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat er na inwerkingtreding van het verleende projectbesluit/bouwvergunning daarvan geen gebruik kan worden gemaakt. Als u dit wilt voorkomen, dan moet u – naast een beroepschrift – ook een gemotiveerd verzoek sturen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Arnhem, sector Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook van een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, is griffierecht verschuldigd.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag dat de beroepstermijn ongebruikt is verstreken of als er een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, op het moment dat dit verzoek is afgewezen. Voor de bouwvergunning geldt dat daarvan geen gebruik kan worden gemaakt zolang het projectbesluit niet in werking is getreden vanwege de op dit punt aan de bouwvergunning verbonden voorwaarde.

3 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Druten.

Naar boven