stcrt-2009-7865-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Kom Zuid’

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben op 7 mei 2009 het bestemmingsplan ‘Kom Zuid’ goedgekeurd. Het bestemmingsplangebied ‘Kom Zuid’ wordt globaal omgrensd door de Engweg aan de noordzijde, de Voorthuizerstraat aan de oostzijde, de Van Geenstraat aan de zuidzijde en de Nijkerkerstraat aan de westzijde. Aan de zuidoostzijde grenst het plan aan het bedrijventerrein Hoge Eng.

Het goedkeuringsbesluit en het bestemmingsplan liggen van 4 juni tot 16 juli 2009, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur, in het gemeentehuis bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken (kamer V-5) ter inzage. Tevens kunnen de stukken op afspraak (telefoon 0341-359733/359734) buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via dezelfde telefoonnummers.

Omdat tegen het vastgestelde bestemmingsplan geen bedenkingen zijn ingediend, kunnen alleen degenen die redelijkerwijs kunnen aantonen dat dit voor hen niet mogelijk was, tegen het goedkeuringsbesluit beroep instellen bij de afdeling Bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te 's-Gravenhage. Voordat een beroepschrift in behandeling wordt genomen, dient – nadat hiervoor een rekening is ontvangen van de griffier van de Raad van State – een griffierecht te worden voldaan aan de Raad van State.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om een voorlopige voorziening dient eveneens griffierecht te worden voldaan.

Naar boven