stcrt-2009-7860-001.png Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Kruising Groeneweg/Bagijnhof, Veen’

De gemeenteraad van Aalburg heeft op 26 mei 2009 besloten het volgende bestemmingsplan ongewijzigd vast te stellen:

  • bestemmingsplan ‘Kruising Groeneweg/Bagijnhof, Veen’.

Het plan betreft de reconstructie van de kruising Groeneweg/Bagijnhof te Veen.

Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan ‘Veen’. Teneinde de reconstructie mogelijk te maken is een gedeeltelijke herziening van voornoemd bestemmingsplan noodzakelijk.

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijlage ligt met ingang van donderdag 4 juni 2009 gedurende zes weken ter inzage. Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 tot 20.00 uur) van het vastgestelde bestemmingsplan kennis worden genomen bij balie ‘Bouwen en milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg.

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan met ingang van donderdag 4 juni 2009 gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken. Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

3 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Aalburg.

Naar boven