stcrt-2009-7845-001.png Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan Moye Keene

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een bestemmingsplan voor de locatie, gelegen op de hoek van de Moye Keene en de Blauwe Sluisdijk in Klundert, wordt voorbereid.

Het voorontwerpbestemmingsplan zal na de zomer 2009 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis in Zevenbergen. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan kan iedereen een inspraakreactie naar voren brengen. De kennisgeving van de terinzageligging van het voorontwerpbestemmingsplan zal worden gepubliceerd in de Moerdijkse Bode en op gemeentelijke internetsite.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat over dit voornemen nu nog geen zienswijzen naar voren kunnen worden gebracht. Evenmin zullen nu stukken ter inzage worden gelegd. Onafhankelijke instanties worden nu niet in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. D. Laurijssens, telefoon 0168-373600.

Zevenbergen, 3 juni 2009

Naar boven