stcrt-2009-7841-001.png Projectbesluit vastgesteld voor het verbouwen van de woning en een aangebouwd bijgebouw op het perceel Jagersweg 13 te Enter

Het college van burgemeester en wethouders heeft een projectbesluit vastgesteld voor het verbouwen van de woning en een aangebouwd bijgbouw op het perceel, kadastraal bekend gemeente Wierden, sectie D, nummer 5138, plaatselijk bekend Jagersweg 13 te Enter

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen u en andere belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt of is toegezonden, een beroepschrift indienen bij de rechtbank te Almelo.

Dat beroepschrift moet voorzien zijn van:

  • de naam en adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht

  • de gronden van het bezwaar (waarom maakt u bezwaar).

Daarnaast kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank in Almelo verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed – gelet op de betrokken belangen – dat vereist. In dat geval moet u een kopie van het beroepschrift meesturen. U moet er rekening mee houden dat er kosten verbonden zijn aan de behandeling van een verzoek om een voorlopige voorziening. Over de hoogte van het griffierecht kunt u contact opnemen met de rechtbank.

Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan: de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Almelo, postbus 323, 7600 AH Almelo.

Naar boven