Lansingerland

Vastgesteld wijzigingsplan Douwes Dekkerlaan 86 (art. 11 Wet op de Ruimtelijke Ordening)

Burgemeester en wethouders hebben op 28 april 2009 het volgende wijzigingsplan vastgesteld:

  • ‘Wijzigingsplan Douwes Dekkerlaan 86’

Het ‘Wijzigngsplan Douwes Dekkerlaan 86’ is een wijziging van het bestemmingsplan ‘Oosthoeck’ voor de bouw van een woning op het perceel Douwes Dekkerlaan 86 te Bergschenhoek.

Het wijzigingsplan heeft van 19 maart t/m 1 april 2009 ter inzage gelegen. Tijdens deze inzagetermijn zijn geen zienswijzen ingediend. Er zijn geen planwijzigingen.

U kunt de desbetreffende stukken van 4 juni t/m 15 juli 2009 inzien bij de balie van de afdeling Vergunningverlening en handhaving in de SPiL in Berkel en Rodenrijs (op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur).

Wanneer u belanghebbende bent, kunt u – tijdens de inzagetermijn – een beroepschrift (in tweevoud) instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019 EA Den Haag).

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Gelijktijdig met het instellen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde Afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven