Lemsterland

Projectbesluitprocedure voor uitbreiding kinder- en buitenschoolse opvang op het perceel Westerse Dijk 1 te Delfstrahuizen – kennisgeving ex artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening

Op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders kennis van de voorbereiding van een projectbesluit voor het perceel Westerse Dijk 1 te Delfstrahuizen. Voor dit perceel is een bouwplan ingediend voor het uitbreiden van een kinder- en buitenschoolse opvang tot 500 m2 en tot maximaal 48 kindplaatsen.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro melden burgemeester en wethouders dat over het voornemen in deze kennisgeving geen gelegenheid wordt geboden om zienswijzen naar voren te brengen. Er kan wel een zienswijze worden ingediend over het ontwerpprojectbesluit met de onderliggende stukken dat ter inzage wordt gelegd. Daarover leest u meer in de onderstaande advertentie.

Ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro en ontwerpbouwvergunning uitbreiding kinder- en buitenschoolse opvang op het perceel Westerse Dijk 1 te Delfstrahuizen.

Burgemeester en wethouders van Lemsterland maken op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 4 juni 2009 gedurende een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage liggen het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor het uitbreiden van de kinderopvang op het perceel Westersedijk 1 te Delfstrahuizen. Het betreft een uitbreiding tot een oppervlakte van 500 m2 en tot maximaal 48 kindplaatsen. De uitbreiding vindt plaats door een deel van de zolder te benutten van een schuur waarvan de begane grond al voor kinder- en buitenschoolse opvang in gebruik is. De ontwerpbesluiten met de bijbehorende documenten liggen ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Burgemeester Krijgerplein 7 te Lemmer Ook is het ontwerpbesluit met de bijbehorende documenten in te zien op de website van de gemeente: www.lemsterland.nl.

Gedurende de genoemde termijn van ter inzage ligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 2, 8530 AA Lemmer. Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Piet Loonstra van de sector Grondgebied op telefoonnummer 0514-567534. Wij adviseren u om praktische redenen uiterlijk veertien dagen voor het einde van de termijn van ter inzage ligging met hem te bellen voor een afspraak.

Lemmer, 3 juni 2009

Naar boven