stcrt-2009-7832-001.png Bekendmaking Besluit hogere waarden bestemmingsplan ‘Stadskanaal Noord’ Wet geluidhinder

Hogere waarden zijn vaak nodig bij ruimtelijke ontwikkelingen (bestemmingsplannen) die dicht bij wegen, spoorwegen of een industrieterrein liggen waar een geluidzone omheen ligt. In dergelijke gevallen kan niet altijd voldaan worden aan de voorkeurgrenswaarde die de Wet geluidhinder stelt. De Wet geluidhinder geeft echter de mogelijkheid om hogere waarden vast te stellen. Wanneer er een hogere waarde wordt vastgesteld, wordt deze zo snel mogelijk ingeschreven in het kadaster op het adres van de woningen zodat toekomstige bewoners op de hoogte kunnen zijn van deze belasting op de woning.

  • Bekendmaking Besluit hogere waarden

    In het bestemmingsplan ‘Stadskanaal Noord’ wordt de mogelijkheid tot bouw van één woning aan de Semsstraat 20 voorzien. Dit valt binnen de 48 dB geluidscontour voor wegverkeerslawaai. Burgemeester en wethouders hebben voor dit perceel hogere waarden voor wegverkeerslawaai vastgesteld.

Inzien?

Dit besluit ligt met ingang van 3 juni 2009 gedurende 6 weken ter inzage in het publieksbureau van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Gedurende de periode van ter inzage kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het besluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal, postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. Dit kan ook per e-mail: gemeente@stadskanaal.nl. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het publieksbureau, T (0599) 631 436.

Naar boven