stcrt-2009-7829-001.png Ontwerpprojectbesluit Heliconweg

Burgemeester en wethouders van Leeuwarden maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat met ingang van 4 juni 2009 voor een periode van 6 weken een ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken voor het project Heliconweg, bij de balie in de hal van het Stadskantoor (telefoon 058 233 88 88) ter inzage ligt. Hier kunt u ook terecht indien u vragen heeft over het plan of de procedure.

Het plangebied waarop het projectbesluit betrekking heeft betreft de Heliconweg vanaf (direct ten zuiden van) de Snekertrekweg tot aan het Europaplein en een klein gedeelte (westelijke deel) van de Tesselschadestraat.

Binnen de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Leeuwarden. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Leeuwarden, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden. U wordt verzocht in uw brief te vermelden: ‘zienswijzen ontwerpprojectbesluit Heliconweg’. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kan via telefoon 058-233 85 78 een afspraak worden gemaakt. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijk verzoek te doen uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage termijn om termijnoverschrijding te voorkomen.

Deze kennisgeving en het ontwerpprojectbesluit met de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.leeuwarden.nl.

Naar boven