stcrt-2009-7809-001.png Goedkeuring wijzigingsplan ‘Ontwikkelingslocatie Nieuwstraat/Willibrorduslaan’

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 28 april 2009, kenmerk 1519061/1532319, goedkeuring hebben verleend aan het wijzigingsplan ‘Ontwikkelingslocatie Nieuwstraat/Willibrorduslaan’ dat werd vastgesteld op 23 december 2008.

Dit plan voorziet in het realiseren van een wooncomplex, bestaande uit 20 woningen (14 maisonnettes en 6 appartementen) met een parkeerkelder en commerciële ruimten op de begane grond en 2 starterswoningen, op de locatie Nieuwstraat 37 t/m 43 oneven te Eersel.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met het wijzigingsplan met ingang van 4 juni 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de gemeentebalie in het gemeentehuis.

Uitsluitend belanghebbenden, die zich tijdig met zienswijzen ten aanzien van dit plan tot burgemeester en wethouders hebben gewend (dan wel die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zienswijzen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan bij burgemeester en wethouders in te brengen), kunnen binnen bovengenoemde termijn van terinzagelegging tegen de goedkeuring van het wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tevens kan gedurende deze termijn in samenhang met een beroepschrift, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van genoemde afdeling.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven