stcrt-2009-7806-001.png Ruimtelijke Ordening Onherroepelijk bestemmingsplan ‘6partiële herziening Bestemmingsplan Buitengebied (voormalige gemeente) Nieuwleusen, Meeleweg 49–51’

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat het bestemmingsplan ‘6e partiële herziening Bestemmingsplan Buitengebied (voormalige gemeente) Nieuwleusen, Meeleweg 49–51’, vastgesteld door de gemeenteraad op 23 maart 2009, onherroepelijk is geworden.

Het plan omvat het omzetten van de bestaande agrarische bebouwing in woonbebouwing en het toekennen van twee woonkavels. Om dit mogelijk te maken zijn de vigerende bestemmingen ‘agrarisch bedrijf categorie 3’ en ‘agrarische doeleinden’ herzien in de bestemming ‘woondoeleinden’. De herziening heeft betrekking op de Meeleweg 49–51 te Dalfsen.

Binnen de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld. Ook is er niet verzocht om een voorlopige voorziening. Dit betekent dat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden. Het plan ligt voor een ieder ter inzage bij de Publieksbalie.

Dalfsen, 2 juni 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven