stcrt-2009-7768-001.png Voorbereidingsbesluiten Haarzuilens en Stationsgebied

Burgemeester en Wethouders van Utrecht maken bekend dat de gemeenteraad op 28 mei 2009 heeft besloten te verklaren dat bestemmingsplannen dan wel herzieningen daarvan worden voorbereid voor de gebieden die zijn aangegeven op de bij de respectievelijke voorbereidingsbesluiten behorende tekening. Het betreft besluiten voor de volgende gebieden:

  • Haarzuilens

    Het plangebied ligt rondom kasteel De Haar en het dorp Haarzuilens. De grens van het plangebied wordt globaal gevormd door de A2, de Haarrijnseplas, de kern van Vleuten en de spoorlijn Woerden–Amsterdam.

  • Stationsgebied

    Het plangebied bestaat uit een gebied rondom station Utrecht Centraal, globaal gelegen tussen het Merwedekanaal in het westen, het Vredenburg in het oosten, de Leidsche Rijn in het noorden en het Moreelsepark in het zuiden.

Deze voorbereidingsbesluiten treden in werking op 4 juni 2009.

De voorbereidingsbesluiten en de daarbij behorende situatietekeningen liggen met ingang van 4 juni 2009 voor een ieder ter inzage bij:

  • Informatie Centrum Gemeente Utrecht, Vinkenburgstraat 26 (ingang Neude), Utrecht, geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00–13.00 uur;

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen van StadsOntwikkeling, Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht, geopend: maandag t/m vrijdag 9.00–17.00 uur.

Tegen deze voorbereidingsbesluiten staat geen bezwaar en beroep open.

Naar boven