stcrt-2009-7753-001.png Vooraankondiging Projectbesluit Maasstraat 41

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb), geven burgemeester en wethouders van Vlaardingen kennis van de voorbereiding van een projectbesluit voor legalisatie van een bedrijfsruimte aan de Maasstraat 41.

Omdat hiervoor geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld, zal omtrent dit voornemen overeenkomstig artikel 1.3.1 lid 2 Bro geen inspraak zijn, geen mogelijkheid tot indienen van zienswijzen en geen gelegenheid aan een onafhankelijke instelling om advies uit te brengen.

Het ontwerpprojectbesluit wordt naar verwachting nog dit jaar gedurende zes weken ter inzage gelegd bij de receptie van het stadskantoor aan de Industrieweg 9 te Vlaardingen. Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerpprojectbesluit worden ingediend. Van de terinzagelegging wordt vooraf kennisgegeven in Groot Vlaardingen, de Staatscourant en op de internetsite van de gemeente Vlaardingen (www.Vlaardingen.nl).

Vlaardingen, 2 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven