stcrt-2009-7745-001.png Ontwerp bestemmingsplan Zelling Ver Hitland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel maken bekend dat, ter voldoening aan de Wet ruimtelijke ordening (artikel 3.8 ev), het ontwerp bestemmingsplan Zelling Ver Hitland vanaf 4 juni 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt op het raadhuis. Het bestemmingsplan is tevens in te zien op www.nieuwerkerk-ijssel.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart en regels en gaat vergezeld van een toelichting. De planologische doelstelling van het bestemmingsplan is herontwikkelend van aard, waarbij bedrijfsactiviteiten worden omgezet in woningbouw. Het ontwerp omvat in hoofdzaak nieuwbouw in de vorm van in totaal 35 woningen, waarvan 26 vrijstaande woningen en 9 appartementen, plus twee bestaande woningen.

Het plangebied is gelegen tussen de Hollandse IJssel en de Groenendijk.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken aan de Gemeenteraad onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Zelling Ver Hitland’, Postbus 100, 2910 AC te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken met de heer mr R. Tamboenan via (0180)33 03 50. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Nieuwerkerk aan den IJssel, 3 juni 2009

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Naar boven