stcrt-2009-7744-001.pngOntwerpbestemmingsplan Werkhaven Hitland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel maken bekend dat, ter voldoening aan de Wet ruimtelijke ordening (artikel 3.8 ev), het ontwerpbestemmingsplan Werkhaven Hitland vanaf 4 juni 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt op het raadhuis. Het bestemmingsplan is tevens in te zien op de website van de gemeente www.nieuwerkerk-ijssel.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart en regels en gaat vergezeld van een toelichting. De planologische doelstelling van het bestemmingsplan is de herontwikkeling van de Werkhaven.

Het plangebied omvat de Werkhaven Hitland, met de aangrenzende en bijbehorende oever en is gelegen in de Hollandse IJssel, ten zuiden van de Groenendijk.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken aan de Gemeenteraad onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Werkhaven Hitland’, Postbus 100, 2910 AC te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken met de heer mr. R. Tamboenan via (0180) 33 03 50. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Nieuwerkerk aan den IJssel, 3 juni 2009

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Naar boven