stcrt-2009-7738-001.png Voorbereidingsbesluit DMP-terrein (oostelijk van de Churchillweg)

Burgemeester en wethouders van Wageningen maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 11 mei 2009 heeft verklaard, dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het DMP-terrein, voor zover gelegen aan de oostzijde van de Churchillweg.

Het voorbereidingsbesluit is genomen met het oog op het mogelijk maken van woningbouw (grondgebonden woningen en appartementen) met bijbehorende parkeer- en ontsluitingsvoorzieningen en groenvoorzieningen op de genoemde locatie. Voor de locatie zal te zijner tijd een nieuw bestemmingsplan in procedure worden gebracht.

Het gebied waarvoor het voorbereidingsbesluit geldt, is aangegeven op een bijbehorende kaart.

In het raadsbesluit van 11 mei 2009 is bepaald dat het voorbereidingsbesluit met ingang van donderdag 21 mei 2009 in werking treedt. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een besluit echter niet eerder in werking treden dan nadat het op de voorgeschreven wijze is bekend gemaakt. Het voorbereidingsbesluit treedt dan ook in werking met ingang van donderdag 4 juni 2009.

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van donderdag 4 juni 2009 voor een ieder ter inzage bij het loket Ruimte in het stadskantoor, Olympiaplein 1 te Wageningen. Het loket is op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 12:00 uur. In de middag kunnen de stukken bij het loket Ruimte ook op afspraak worden ingezien. De stukken liggen eveneens ter inzage bij de openbare bibliotheek (openingstijden: zie www.obwageningen.nl).

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Wageningen, 3 juni 2009

Burgemeester en wethouders van Wageningen.

Naar boven