stcrt-2009-7736-001.png Voorbereiding bestemmingsplan Kern Standdaarbuiten

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de kern Standdaarbuiten. Dit bestemmingsplan betreft een actualisatie van de bestaande bestemmingsplannen.

Het voorontwerpbestemmingsplan zal in de zomer van 2009 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis in Zevenbergen. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan kan iedereen een inspraakreactie naar voren brengen. De kennisgeving van de terinzageligging van het voorontwerpbestemmingsplan zal worden gepubliceerd in de Moerdijkse Bode en op de gemeentelijke internetsite.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat de stukken betreffende het voornemen niet ter inzage worden gelegd en dat geen gelegenheid bestaat om een zienswijze in te dienen tegen het voornemen. Ook worden onafhankelijke instanties niet in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

Zevenbergen, 2 juni 2009

Naar boven