stcrt-2009-7699-001.png Vastgesteld bestemmingsplan omlegging provinciale weg Baarle

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarle-Nassau maken bekend dat de gemeenteraad op 16 april 2009 het bestemmingsplan ‘omlegging provinciale weg Baarle’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Met ingang van 2 juni 2009 ligt het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan tijdens openingsuren inzien in het gemeentehuis van Baarle-Nassau (Singel 1). Tevens kunt u het vastgestelde bestemmingsplan inzien en downloaden via de website van de gemeente Baarle-Nassau via www.baarle-nassau.nl.

In het vastgestelde bestemmingsplan schept de gemeente het planologisch kader voor de realisatie van een provinciale weg aan de Noord- Oostkant van Baarle.

Het bestemmingsplan is naar aanleiding van de zienswijzen op onderdelen aangepast. Ook is het bestemmingsplan aangepast naar aanleiding van ambtelijke opmerkingen. Een lijst met wijzigingen is opgenomen in hoofdstuk 4. van het ‘Verslag Zienswijzen’.

Tijdens bovengenoemde inzage termijn van 6 weken kan een beroepsschrift ingediend worden tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Echter, geen beroep kan worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt.

Indien beroep is ingesteld, kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven