stcrt-2009-7659-001.png Ontwerpexploitatieplan Middenboulevard (Badhuisplein)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zandvoort maken bekend dat overeenkomstig het bepaalde in artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 29 mei 2009 gedurende zes weken ter visie ligt het ontwerpexploitatieplan ‘Middenboulevard’ (Badhuisplein).

Het doel van dit globaal exploitatieplan is het scheppen van een juridisch kader om tot kostenverhaal over te kunnen gaan door middel van een exploitatieovereenkomst.

De gemeente heeft nog niet het voornemen om zelf tot realisatie over te gaan, maar zal als contractspartij in een overeenkomst wel de mogelijkheid moeten hebben om haar kosten naar rato te kunnen verdelen over de voorgenomen bouwplannen.

Het ontwerpexploitatieplan, bestaande uit kaart, toelichting, regels, ligt gedurende de openingstijden ter inzage bij de centrale balie in het raadhuis (ingang Swaluëstraat) en in de openbare bibliotheek, Prinsesseweg 34 te Zandvoort.

De stukken zijn ook te raadplegen op de gemeentelijke website.

Gedurende de termijn van de tervisielegging kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zijn zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijk dienen zienswijzen kenbaar gemaakt te worden bij de gemeenteraad (Postbus 2, 2040 AA Zandvoort). Voor mondelinge reacties kan een telefonische afspraak worden gemaakt met mevr. L. van der Hek, mevr. J. Lenten of heer J.A. Sandbergen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefonisch bereikbaar onder het algemene nummer: 023-5740 100.

Naar boven